Παρέχουμε ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες στο γραφείο και την επιχείρησή σας. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την εποπτεία του λογιστηρίου σας, την τήρηση της μισθοδοσίας και τη διεκπεραίωση παντός είδους γραφειοκρατικών εργασιών και συναλλαγών με το Δημόσιο (Ασφαλιστική οργανισμοί, Δ.Ο.Υ., Επιμελητήρια κτλ). Παράλληλα, παρέχουμε συμβουλές εργατικής νομοθεσίας και τη δυνατότητα αναδιάρθρωσης του λογιστήριου σας με σύγχρονα συστήματα πληροφορικής.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στη Certus αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και υποβολή φορολογικής δήλωσης για όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα.
ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Εστιάστε στην επιχειρηματική σας ιδέα και όχι στα γραφειοκρατικά ζητήματα. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει την έναρξη της επιχείρησής σας.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
Εμπιστευτείτε την ομάδα μας ώστε να επιτύχουμε την ευνοϊκότερη ρύθμιση και απαλλαγή των οφειλών σας.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ
Η εμπειρία των στελεχών της Certus σε εργατικά, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, εγγυάται την άψογη διαχείριση μισθοδοσίας.
ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
Αναλαμβάνουμε την τήρηση Απλογραφικών ή Διπλογραφικών βιβλίων για λογαριασμό της επιχείρησης σας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ
Η ομάδα της Certus είναι σε θέση να αναλάβει την εύρεση του προγράμματος επιδότησης που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.
Εναρξη Ατομικης Επιχειρησης
Έχοντας αναλάβει την ίδρυση εταιρειών κάθε μορφής, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία για να εκτελέσουμε για εσάς όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη της ατομικής σας επιχείρησης.
Οργανωση λογιστηριου
Ένα άρτια οργανωμένο λογιστήριο μπορεί να συνεισφέρει στην έγκαιρη και σωστή λήψη αποφάσεων, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η Certus αναλαμβάνει να οργανώσει το λογιστήριο σας συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία των καθημερινών σας συναλλαγών.

Ακολουθώντας τις διαρκείς αλλαγές της φορολογίας, παρέχουμε πλήρη φοροτεχνική υποστήριξη σύμφωνα με το αντικείμενο της κάθε εταιρείας. Ελέγχουμε την εναρμόνιση με τη τρέχουσα φορολογική νομοθεσία, αντιμετωπίζουμε τους φορολογικούς ελέγχους και αξιοποιούμε, προς όφελος σας, τους αναπτυξιακούς νόμους. Διεκπεραιώνουμε παντός είδους εργασία σχετική με τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας μιας επιχείρησης και αναλαμβάνουμε τη σύσταση, πλήρη υποστήριξη αλλοδαπών και ημεδαπών εταιρειών, όπως και τη σύσταση, τροποποίηση και λύση της επιχείρησης σας.

Είμαστε δίπλα σε κάθε σας βήμα. Οι έμπειροι συνεργάτες της Certus βρίσκονται στη διάθεση της επιχείρησης σας για την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και την οργάνωση και υποστήριξη των προϋπολογισμών σας. Προσφέρουμε συμβουλές Μηχανοργάνωσης και Μηχανογράφησης και οργανώνουμε τον ταμειακό προγραμματισμό σας. Αναλαμβάνουμε μελέτες βιωσιμότητας και λήψης χρηματοδοτήσεων. Παρέχουμε συνεχή παρακολούθηση των προϋπολογισμών σας με καταστάσεις εσόδων και εξόδων, καθώς και στατιστικές αναλύσεις των εμπορικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!